5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите
Автор: Peika.bg
5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Мечтаете за плаващо имение на Малдивите? Разгледайте този списък с 5-те най-големи водни вили в архипелага.

Големите плаващи имения, които често виждате в интернет, са достойни за топ 5 на най-желаните места, които бихте искали да посетите. Ако и вие мечтаете да живеете пищния живот над водата, който предлагат тези необикновени водни вили, тогава тези 5 най-големи водни вили на Малдивите са тези, които трябва да откриете.

Днес повечето от курортите на Малдивите предлагат красиви водни вили с обширни жилищни пространства. Обикновено ще ги намерите в горната част на техните категории за настаняване под имената Overwater Suites или Overwater Residences. Повечето от тях покриват между 250 и 600 кв.м., което вече е огромно. Водните вили, които ви каним да откриете тук, са наистина огромни. Те са най-големите на Малдивите с минимум 1000 кв.м жилищни пространства.

Най-голямата водна вила в този списък се намира на зашеметяващите 1700 кв.м. Това е частният резерват на Малдивите Гили Ланканфуши.

Ето 5-те най-големи водни вили на Малдивите

Вилата над водата с три спални и басейн в Waldorf Astoria Ithaafushi
Вилата с 4 спални в Soneva Jani
Резиденцията с две спални над водния басейн във вили Anantara Kihavah
Имението на Джон Джейкъб Астор в курорта St Regis Maldives Vommuli
Частният резерват на Гили Ланканфуши Малдиви

Всяка от тези надводни вили има свой собствен иконом(и) и е създадена за големи семейства или група приятели. Всички предлагат най-луксозните удобства, услуги и функции, за които можете да мечтаете. Тяхното местоположение предлага най-частния достъп и уединение, които съществуват в споменатите курорти. 

1. Вилата над водата с три спални и басейн в Waldorf Astoria Ithaafushi

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi разполага с няколко огромни водни вили. Вилата с три спални и басейн е най-голямата от тях. Огромната водна вила е частно убежище, предлагащо 2 плувни басейна, океанска тераса и гледка към залеза. Предлагайки изключително пространство за уединение, външното жилищно пространство се простира върху дървена тераса с два инфинити басейна, за да мързелувате през деня, беседка за хранене и релаксация, надводен хамак и достъп до океана. На закрито ще намерите 3 спални, прозорци от пода до тавана навсякъде, всекидневна и трапезария, кухненска част, няколко бани и частни палуби и съблекалня със стъклен под с изглед към девствените сини води отдолу. 

Вилата с 4 спални и пързалка в Soneva Jani

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Soneva Jani е оборудван с масивни надводни вили, които имат собствени частни басейни и водни пързалки в океанската вода. Убежището във водата има 4 спални и е разположено на два етажа. Голямата водна вила се предлага със самостоятелен басейн и извита водна пързалка, която ви отпраща директно в лагуната. Основната спалня е на долния етаж с прилежаща детска зона за спане, основна баня, съблекалня и душ, външен душ с вана и стая за сауна. На същия етаж са разположени трапезария и отворена кухня, хол с кът за сядане и тоалетна за гости.

Капацитет : 10 души. максимум : 8 възрастни и 2 деца

Вили Anantara Kihavah

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Anantara Kihavah Villas може да се похвали, отскоро, с една от най-големите водни вили на Малдивите и в света, с реновирането на огромната си резиденция с две спални над водния басейн. Резиденцията с две спални над водния басейн е една от любимите сред знаменитостите. Роджър Федерер и Роналдо последователно отсядаха във вилата преди няколко години. Разполагаща с 2 спални (1 с двойно легло king size и 1 с две единични легла), водната вила разполага с 2 обширни бани с душ на открито, вана и душ тип тропически дъжд, Неговата и Нейната съблекални, частен плувен басейн и тераса за слънчеви бани и външна трапезария със стъклен под, Дневни легла и хамак над водата, малка кухня за частно хранене, зона за забавление, самостоятелна спа стая, 2 хлътнали вани и частна фитнес зала. 

Имението на Джон Джейкъб Астор в курорта St Regis Maldives Vommuli

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Имението на Джон Джейкъб Астор е един от акцентите на St Regis Vommuli. Необикновената двуетажна водна вила, проектирана във формата на Manta Ray и се състои от 3 вили. В центъра му ще намерите впечатляващ инфинити плувен басейн, домашно кино с най-съвременен съраунд звук и частен уелнес център. Всяка вила разполага със собствена главна спалня и басейн. Плаващото имение се намира в най-западната част на лагуната на острова и е ориентирано към гледката към залеза. Огромният интериор на имението на Джон Джейкъб Астор е украсен с изящни класически предмети от средата на века, както и стилове на мебели, които имат местни корени от културата на Индийския океан.

Капацитет на John Jacob Astor Estate : 10 човека. максимум : 8 възрастни и 2 деца.

Частният резерват на Гили Ланканфуши Малдиви

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите

Частният резерват в Гили Ланканфуши е най-голямата водна вила в този списък. Всъщност той е най-големият в света. Неговата повърхност все още не е съпоставима. Гигантската водна вила се намира на 500 метра от главния си остров, великолепните Малдиви Gili Lankanfushi, в средата на гигантска синя лагуна и е достъпна само с лодка.

Частният резерват се състои от 3 отделни сгради, свързани с дървени мостове и се простира на 2 етажа. Водната вила може да се похвали с дълъг списък от мечтани дейности и удобства. Сред тях ще откриете: 2 главни спални, 2 стаи за гости, кино, частен спа център, сауна и павилион за масажи, напълно оборудвана фитнес зала, тераси на покрива, 4 бани, множество частни вътрешни и външни зони за релакс, огромен инфинити басейн, 2 иконома (г-н и г-жа Петък), 2 частни лодки, 36-футова моторна лодка с мощност 400 к.с. с екипаж на разположение през цялото време… и много повече.

Капацитет на частния резерват : 10 човека. максимум : 8 възрастни и 2 деца.

5 от най-големите и най-луксозните водни вили на Малдивите
 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин