Дамски пролетно-есенни якета – градски варианти за всякакво време - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Дамски пролетно-есенни якета – градски варианти за всякакво време
Автор: Peika.bg

Лятото не трае вечно – но добрата новина е, че в началото на есента най-накрая можеш да се развихриш със сетове на слоеве. Време е да подготвиш облеклото си за есента и не е лошо да добавиш преходно яке върху тениска или качулка. Избери лек модел с тънка подплата, идеален за началото и разгара на преходните сезони. Виж с нас на кое яке си струва да заложиш.

Дамски пролетно-есенни якета – лекота и страхотен дизайн

Преходните сезони са свързани с променливо време. Леките преходни дамски якета имат тънка подплата или нямат такава. Благодарение на това лесно ще адаптираш аутфита си към времето като добавиш или премахнеш някой от слоевете. Това ти дава много възможности и хиляди варианти за стилизиране на сетове на слоеве. 

Спортната мода съчетава идеи от стрийтуеъра със спорта. Ако предпочиташ точно такива сетове, избери подходящи за града дамски якета с качулка и джобове. Късите и прилепнали по тялото пухени якета с качулка са идеални за такъв аутфит. Ще откриеш, че те са най-подходящият вариант за ранната, но и за по-късната есен. Защо? Тънкото яке добре ще те предпази от вятъра или преходния дъжд. Ако залагаш на елек, по-плътен суитчър или парка, можеш лесно да адаптираш визията си към времето навън. Изпробвай визия на слоеве като започнеш от избора на подходящо яке. Пролетно-есенни дамски модели са чудесна инвестиция, която значително ще разшири възможностите на гардероба ти.

Дамски пролетно-есенни якета, подходящи за града през ранната есен

Началото на есента е сравнително топло и, с изключение на случайните дъждове, те насърчава да прекарваш времето си навън в града. Ако се интересуваш от леки дамски преходни якета с тънка подплата, моделите от серията Champion Pollyfilled са точно за теб. Нека ги разгледаме по-отблизо. Ако се притесняваш, че ще изглеждаш по-пълна в преходното си яке, то този модел по тялото определено заслужава вниманието ти. Якетата имат джобове с цип, качулка с висока яка и се предлагат в няколко цвята. Избери бебешко розово или класическо черно, които можеш да съчетаеш с абсолютно всичко.

Дамски пролетно-есенни якета – градски варианти за всякакво време
 

Якето Slim Jacket от линията adidas Originals е също толкова функционално. То приляга към женствената фигура и е практично, което го прави незаменимо в ежедневието, за сутрешната разходка с кучето или дори за вечерното излизане в града. Благодарение на кремавия си цвят тези пролетно-есенни якета определено няма да изглеждат мрачно тази есен. Добави към това и факта, че този модел е изработен от рециклиран полиестер. Този модел се предлага в асортимента на JD Sports.

Заложи на любимия си бранд – подготви се за първите хладни дни

Когато стане студено, е време да замениш късото пухено яке с по-дълго палто или парка. Ще откриеш дълги пролетно-есенни якета в асортимента на Supply & Demand. Дългото подплатено яке с огромни джобове и качулка е модел за специални случаи: особено когато времето навън е лошо.

Ако си от хората, които много лесно изстиват, избери по-дългото пухено яке Nike Classic. Неговият дизайн е модерен и семпъл, но в същото време ефективно ще те предпази от студа навън. Дългите модели бяха много популярни през последните месеци и освен това ще подхождат на почти всяка фигура. Тествай това или други предложения от любимите си марки в JD Sports и се приготви за началото на преходния сезон.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин