Кецове Converse за city break - кои да изберете? - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Кецове Converse за city break - кои да изберете?
Автор: Peika.bg

Излизането за кратко от забързания живот в града и почивката сред природата не е прищявка, а необходимост за много хора. Ако туризмът ви е на сърце или дори сте част от „Родни Балкани“ и често ходите на еднодневни или по-продължителни походи, знаете колко важни са обувките, които ще носите. От тяхното качество и дизайн зависи издържливостта и комфорта ви при продължителното ходене пеш.

И така, вероятно търсите обувки с качеството на Nike, които да са идеални за честите ви излети и походи. В такъв случай си струва да разгледате предложените по-долу модели кецове Converse.

Защо точно брандът Converse?

Converse гарантира качество, тъй като от 2003 г. брандът е изцяло част от Nike. Това означава, че спортните обувки на тази марка, които ще намерите на https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/ketsove, се отличават с допълнителна опора за стабилност и са разработени по иновативна технология, за да са издържливи и комфортни.

Как да намерите подходящи обувки за походи?

Когато става въпрос за продължително ходене, откриването на най-комфортните обувки за целта може да се окаже доста трудна задача. Такива обувки трябва да отговарят на няколко условия:

  • Удобство – обувките за city break не трябва да спарват краката дори и в горещото време и същевременно да са по мярка за максимален конфорт, за да не ви носят допълнителна умора.

  • Гъвкавост – това е задължително при преходи по наклонен терен или при изкачване на скали.

  • Лекота – тези обувки трябва да са достатъчно леки, за да не натоварват допълнително краката при продължително вървене.

  • Дизайн – някои хора омаловажават този фактор, но естетическият модел ще им спести средства, тъй като ще отива на по-голямата част дрехи от гардероба ви.

Въз основа на тези фактори, ви предоставяме списък с модели Converse кецове, които считаме, че подхождат за дълъг преход извън града.

Кецове Ctas Move Hi

Този модел стабилни спортни обувки е идеален за преходи по груб терен и за катерене, тъй като са повдигнати на висока платформа, за да предпазят крака от травми. Същевременно краката се чувстват сигурно в стегнатата по крака сая. Потребителите оценяват тези високи кецове като особено удобни.

Кецове Chuck Taylor All Star Madison 

Любителите на кецове среден размер ще оценят подобаващо този иновативен дизайн. Кецовете имат равна платформа със средна височина и са изключително удобни, дори и при дълго вървене.

Кецове A/S Ox M9007

Ако сте любители на кецове с минималистичен дизайн, този модел определено ще ви хареса. Обувката е качена на равна подметка от средна височина с изрязана сая, която е мека и удобна, тъй като е изработена от текстил. Обувките са много леки – едва 300 гр – което ги прави идеални за продължително вървене.

Кецове Run Star Hike Platform Counter Climate A04184C

Определено прекрасен избор за по-студеното време. Високата платформа, солидните грайфери и високата сая от естествена кожа гарантират, че есенно-зимните ви походи ще са не по-малко комфортни и безопасни, колкото и походите през по-топлото време.

Всяка дама, която обича спорта и честите разходки сред природата, заслужава качествени спортни обувки. Те ще гарантират, че походите ще се превърнат в истинско удоволствие. А кецове Converse напълно удовлетворяват всички изисквания не само за качество, но и за комфорт, модерен дизайн и стил.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин