Изложението за реклама и печат COPIS стартира на 1 октомври - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
01
Изложението за реклама и печат COPIS стартира на 1 октомври
ДАТА: Oт 01 Октомври 2024 до 04 Октомври 2024 МЯСТО:
Добави в календара
Изложението за реклама и печат COPIS стартира на 1 октомври

Колкото далеч, толкова близо е октомри. За бизнеса в рекламната и печатната дейност работата е динамична, особено когато напът е изложение COPIS. Българското изложение за реклама и печат ще се проведе от 1 до 4 октомври в Интер Експо Център. За първа година COPIS ще се състои заедно с изложението за машини и технологии в металообработката MACHTECH&INNOTECH EXPO и с INTER DRONE EXPO, фокусирано върху дрон, антидрон и безпилотните решения.


“Връзката между представители на различни икономически сфери e полезна за бизнеса и ще донесе допълнителна добавена стойност на участниците“, коментират организаторите. COPIS създава отлична бизнес перспектива и това е основна причина да има български и чуждестранен интерес към него. Освен към изложбената и бизнес зоната, усилията са насочени и към развитието на съпътстващата програма. А желаещите да се включат или да закупят билет за посещение, могат да направят това през платформата www.copi-s.com.


Какво да очакваме ? 


В период от 4 дни посетителите ще се запознаят с най-новите технологии в рекламния бранш, подобрени софтуерни решения, машини, технологии и материали за печатната индустрия и рекламните комуникации. Превръщайки се в дом на печата и рекламата, на COPIS участниците ще демонстрират новости в постиженията при печата в различните направления като текстилна индустрия, обзавеждане за дома и офиса. Всичко това привлича вниманието на рекламни и дизайнерски агенции, печатници и издателски къщи, фрийлансери, дистрибутори, търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, бранд мениджъри и др.


„Едно участие в COPIS дава ползи за бизнеса в много и различни насоки“, коментираха на последното издание присъстващи. Изложението дава възможност за развитие на бизнеса чрез създаване на нови бизнес контакти, разширяване на продуктовото портфолио и стъпване на нови пазари и навлизане в нови сегменти.


COPIS развитие за максимален успех


Основна цел на организаторите винаги е била непрестанното развитие на COPIS, за да може изложението да бъде изпълнява основната си роля на трамплин за бизнеса, в който едновременно се преплитат тенденциите, иновациите, визиите за бъдещето и тясно профилирани съпътстващи събития.


Именно за да създаде нови хоризонти за развитие пред рекламния бранш, сега COPIS обединява платформата си с водещото индустриално изложение MACHTECH & INNOTECH EXPO и INTER DRONE EXPO – първият формат в региона на Балканите, на който от три години насам откриваме най-новото от света на дрон, антидрон и безпилотните технологии. Рекламата, индустрията и безпилотните технологии са тясно свързани помежду си. Срещата на представителите на всяка от тях, на едно място, ще е своеобразен катализатор и за трите икономически сфери“, коментират организаторите на COPIS.


Какво да очакваме и как да развием бизнеса си? Секторът на печата и рекламата ще открие отговори на своите въпроси на изложение COPIS, срещайки се с изложители, специалисти в областта и предоставяюки възможност за присъствие на поредица от съпътстващи събития.

Коментирай
Други събития
Окт
25
-
Окт
27
Whiskey Fest Sofia 2024
Изложения София, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин