Нова зона за храна и напитки от световна класа идва на Летище София - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нова зона за храна и напитки от световна класа идва на Летище София
Автор: Peika.bg

SOF Connect, операторът на летище София, влиза в партньорство със SSP, водещ световен доставчик на храни и напитки, за да подобри значително възможностите за хранене на столичното летище. Това сътрудничество бележи ключова стъпка в усилията на SOF Connect да подобри предлагането на храни, напитки и развлечение, подходящи за едно Европейско летище.

Съгласно споразумението SSP ще въведе гама от първокласни марки храни и напитки на Летище София, насочени към подобряване на качеството и разнообразието от възможности за хранене за пътуващите. Партньорството ще включва комбинация от международно известни марки, включително Starbucks, Burger King и TGI Fridays, както и популярни SSP марки като Levito - Pizza Pasta, Negroni, Camden Food Co., Ta.Sh.Ba, Upper Crust, Soul & Grain, Dao Dao - азиатска кухня и местни фаворити като Meshana - Taste of Bulgaria и Bar 09-27.

Летище София1

Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на SOF Connect, изрази ентусиазъм относно партньорството, като заяви:Радваме се на това партньорство със SSP, което ще създаде зона за храни и напитки от световна класа на летище София. Този договор е доказателство за нашия ангажимент да подобрим пътническото преживяване и да превърнем летище София в 5-звездно регионално летище.“

Летище София2

Джордж Антониу, управляващ директор на SSP за Източна Европа и Близкия изток, подчерта въздействието на новото начинание:Горди сме, че работим в сътрудничество със SOF Connect, за да създадем още по-добро преживяване на летище София. Нашата силна и иновативна гама от международни и местни брандове, и авангарден дизайн, както и нашето разбиране за потребностите на пътниците, ще ни позволят да създадем среда, която улавя истинския дух на гостоприемство и традиция, което е част от българската култура. Тези великолепни барове, ресторанти и кафенета ще затвърдят репутацията ни на този важен нов пазар.“

Летище София3

Партньорството ще донесе глобалния опит на SSP в управлението на хранителните услуги и опит на пътниците на Летище София. Проектът ще бъде въведен на етапи, като се започне с пускането на Starbucks и Camden Food Co. в началото на 2025 г. Тези първоначални отваряния ще предложат на пътниците богат избор от напитки и пресни храни, играейки важна роля в продължаващата трансформация на летище София кът за хранене.

Летище София4

Също така, ще бъде изградена модерна зона за хранене, включваща централно място за сядане и външна тераса, предназначени да подобрят комфорта на клиентите и цялостното изживяване на пътниците.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин