Български атракцион в топ листата на най-добрите круизни кораби - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Български атракцион в топ листата на най-добрите круизни кораби
Автор: Peika.bg
Български атракцион в топ листата на най-добрите круизни кораби

Замъкът „Влюбен във вятъра” в село Равадиново получи световно признание с участието си в маршрутите на водещи круизни компании, включително и тези, посещаващи българските пристанища. Това съобщение дойде по време на 64-тото Общо събрание на круизните компании, проведено в Тарагона, Испания. Георги Тумпалов, архитектът зад това архитектурно чудо, впечатли присъстващите със завладяваща презентация, която обра аплодисментите както на участниците в бранша, така и на представителите на медиите.

Георги Тумпалов акцентира върху годините усилия, вложени в създаването на връзки, стартиращи от World Travel Market в Лондон. „Само за 8 години покрихме критериите за асоциирано членство в организацията“, отбеляза гордо той. „Внимателно показахме нашите предложения на клиенти на круизни компании, като поканихме техните ръководители и мениджъри да посетят лично замъка, което в крайна сметка спечели доверието им. Постоянството беше ключът към нашия успех“, добави Тумпалов.

Постижението на замъка включва членство в организация, включваща около 40 круизни компании, някои с обширни флоти. Янко Кръстев, управител на замъка, илюстрира значителното въздействие върху туризма и местния бизнес. „Един от корабите, изпълняващи екскурзионната ни програма от пристанище Бургас, превозва 2380 души персонал и 7600 пасажери. Това подчертава огромните организационни усилия и ползите както за хората, така и за местните икономики“, обясни той.

От местна туристическа атракция до международно признат обект, „Влюбен във вятъра“ надхвърли регионалните и националните граници, за да се превърне в основен играч на световния туристически пазар. За отбелязване е, че замъкът ще бъде домакин на Международната изложба за дизайн "40x40", която започва на 1 юли, представяйки творби от 40 лауреати на международни конкурси за дизайн в 40 страни чрез дисплеи на живо и мултимедийни екрани.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин